Milktech Sweden AB

Hallands län

Information

Milktech Sweden AB är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Milktech Sweden AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Milktech Sweden AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Milktech Sweden AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1989-07-07. Men sedan 1989-01-01 så har Milktech Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Nyvången 14 B, 302 57, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Milktech Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-66164.

Halmstad arbetar för att verksamheter som Milktech Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Milktech Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är handel med inomgårds- utrustning som mjölkutrustning, mjölkrobotar, utrustning för utgödsling och övrig stallutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Milktech Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Milktech Sweden AB och det är följande personer, Hall, Mats Henry Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström Hall, Carola Margaretha som är född 1949 och har titeln Suppleant, Svensson, Marie Helene som är född 1971 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Milktech Sweden AB är 556364-6966.