Kehler Group Sweden AB

Hallands län

Information

556367-5163 är organisationsnummer för företaget Kehler Group Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kehler Group Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Kehler Group Sweden AB finns i.

Kehler Group Sweden AB har varit registrerat sedan 1989-07-27 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kehler Group Sweden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Kehler Group Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kehler Group Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kehler Group Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 035-52224 eller genom brev på följande adress:
Brunnsg. 5, 310 44, Getinge

Bolaget skall förmedla och utföra godstransporter, bedriva taxirörelse, uthyrning av fordon samt tillhandahålla utbildning, ekonomitjänster, redovisningstjänster och konsulttjänster inom dessa områden jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kehler Group Sweden AB och det är Kehler, Mogens som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Gun-Marie som är född 1951 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor,