Slöjderiet i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Slöjderiet i Halmstad Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Slöjderiet i Halmstad Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Slöjderiet i Halmstad Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Slöjderiet i Halmstad Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Slöjderiet i Halmstad Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Slöjderiet i Halmstad Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Saltsjöv. 3, 302 38, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-129044.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Slöjderiet i Halmstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Slöjderiet i Halmstad Aktiebolag har idag 556369-6334 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Slöjderiet i Halmstad Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggnads- och inredningssnickerier, förvaltning av fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Slöjderiet i Halmstad Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Obertscheider, Peter Paul som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Obertscheider Andersson, Heléne M som är född 1969 och har titeln Suppleant, Mallander, Annika Britt-Marie som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .