E Faijersson Eftr Bygg Aktiebolag

Hallands län

Information

556370-0433 är organisationsnummer för verksamheten E Faijersson Eftr Bygg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som E Faijersson Eftr Bygg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som E Faijersson Eftr Bygg Aktiebolag finns i.

E Faijersson Eftr Bygg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-09-29 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för E Faijersson Eftr Bygg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

E Faijersson Eftr Bygg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för E Faijersson Eftr Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Grimberg, Jan Bertil Stefan -Gustafsson, Roy Jerry Stellan

Vill ni komma i kontakt med E Faijersson Eftr Bygg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-51417 eller genom brev på följande adress:
Ly 503, 310 40, Harplinge

Bolaget skall bedriva entreprenadrörelse inom byggnation ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med E Faijersson Eftr Bygg Aktiebolag och det är Gustafsson, Roy Jerry Stellan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Grimberg, Jan Bertil Stefan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Fajersson, Erik Sigvard som är född 1925 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Gun Inger Anita som är född 1961 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor