Trygghetsdoktorn Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och konsultverksamhet i ekonomiska och försäkringstekniska frågor samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Trygghetsdoktorn Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Trygghetsdoktorn Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1989-09-25 så skapades Trygghetsdoktorn Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556371-0986 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Trygghetsdoktorn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Trygghetsdoktorn Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-156060 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Trygghetsdoktorn Aktiebolag är Nyberg, Lars Erik Sture som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Marie Louise som är född 1955 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, .