Järnblästring i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Järnblästring i Halmstad Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Järnblästring i Halmstad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Järnblästring i Halmstad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Järnblästring i Halmstad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-10-02. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Järnblästring i Halmstad Aktiebolag ska trivas.

Järnblästring i Halmstad Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva blästrings- och måleriarbeten jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Järnblästring i Halmstad Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01.

Idag är Järnblästring i Halmstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Järnblästring i Halmstad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-176662.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Järnblästring i Halmstad Aktiebolag är Jansson, Stig Thomas som är född 1953 och har titeln VD, Henriksson, Kristin Ann-Charlotte som är född 1965 och har titeln Extern vice VD, Jansson, Stig Thomas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Jessica Elisabeth som är född 1985 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Järnblästring i Halmstad Aktiebolag har 556371-7718 som sitt organisationsnummer.