Skandinaviska Kraftprodukter Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Skandinaviska Kraftprodukter Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Skandinaviska Kraftprodukter Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Skandinaviska Kraftprodukter Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Skandinaviska Kraftprodukter Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-11-02. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Skandinaviska Kraftprodukter Aktiebolag ska trivas.

Skandinaviska Kraftprodukter Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av reservelverk, dieselelverk, bensinelverk och generatorer, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skandinaviska Kraftprodukter Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Skandinaviska Kraftprodukter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Skandinaviska Kraftprodukter Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-228060.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Skandinaviska Kraftprodukter Aktiebolag är Rosenberg, Kjell Christer som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Marketoft, Bengt-Anders Christer som är född 1952 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Skandinaviska Kraftprodukter Aktiebolag har 556374-8440 som sitt organisationsnummer.