Utbildningsservice i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

556376-1039 är organisationsnummer för företaget Utbildningsservice i Halmstad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Utbildningsservice i Halmstad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Utbildningsservice i Halmstad Aktiebolag finns i.

Utbildningsservice i Halmstad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-11-07 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Utbildningsservice i Halmstad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Utbildningsservice i Halmstad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Utbildningsservice i Halmstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Utbildningsservice i Halmstad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-214122 eller genom brev på följande adress:
Bohusg. 4, 302 38, Halmstad

Bolaget skall bedriva utbildning, erbjuda konsultationstjänster samt tillhandahålla utbildningsmaterial inom området för förebyggande akut olycksfallsvård ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Utbildningsservice i Halmstad Aktiebolag och det är Andersson, Bengt-Åke Gunnar som är född 1954 och har titeln VD, Andersson, Bengt-Åke Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karl Gunnar Sigfrid som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lena Karin som är född 1958 och har titeln Suppleant, Andersson, Marion Helen som är född 1952 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln RevisorAkridi AB som är född och har titeln Revisor,