Aktiebolaget Anna Förlaget

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva förlagsverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Anna Förlaget vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Aktiebolaget Anna Förlaget ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1989-11-07 så skapades Aktiebolaget Anna Förlaget och bolaget är har ej F-skattsedel.

Aktiebolaget Anna Förlaget är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556376-8083 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Aktiebolaget Anna Förlaget Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Anna Förlaget så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Eva Anna-Carin -Nilsson, Lars Otto Valdemar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Anna Förlaget är Nilsson, Lars Otto Valdemar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Eva Anna-Carin som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars Magnus som är född 1967 och har titeln Suppleant, Persson, Staffan Roland som är född 1954 och har titeln Revisor, Fredriksson, Mats Egon som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, SM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.