John Lindau Arkitektkontor Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns John Lindau Arkitektkontor Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. John Lindau Arkitektkontor Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

John Lindau Arkitektkontor Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556377-1632.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 035-215810 alternativt besöka eller skicka post till John Lindau Arkitektkontor Aktiebolag på följande adress Klammerdammsg. 22, 302 42, Halmstad.

John Lindau Arkitektkontor Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I John Lindau Arkitektkontor Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Lindau, Siv Agneta som är född 1946 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka byggnadsprojektering, kontroll, besiktning samt därmed jämförlig verksamhet.