Meullers Livs i Eldsberga Aktiebolag (Matöppet)

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Meullers Livs i Eldsberga Aktiebolag (Matöppet) är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Meullers Livs i Eldsberga Aktiebolag (Matöppet) är ett av dem. Statusen för Meullers Livs i Eldsberga Aktiebolag (Matöppet) är att Bolaget är aktivt.

Meullers Livs i Eldsberga Aktiebolag (Matöppet) är ett Aktiebolag och skapades 1989-12-13. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Meullers Livs i Eldsberga Aktiebolag (Matöppet) ska trivas.

Meullers Livs i Eldsberga Aktiebolag (Matöppet) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med dagligvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Meullers Livs i Eldsberga Aktiebolag (Matöppet) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Meullers Livs i Eldsberga Aktiebolag (Matöppet) Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Meullers Livs i Eldsberga Aktiebolag (Matöppet) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-42040.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Meullers Livs i Eldsberga Aktiebolag (Matöppet) är Meuller, Hans Gustav Christer som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Meuller, Ann Sylvi Marie som är född 1966 och har titeln Suppleant, Hägglund, Alf Jörgen som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionskonsulterna J Hägglund AB som är född och har titeln Revisor, .

Meullers Livs i Eldsberga Aktiebolag (Matöppet) har 556378-7141 som sitt organisationsnummer.