Wittlock Sportfiske & Fritidsartiklar Aktiebolag

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter Wittlock Sportfiske & Fritidsartiklar Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Wittlock Sportfiske & Fritidsartiklar Aktiebolag i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Wittlock Sportfiske & Fritidsartiklar Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 1989-12-27 så har Wittlock Sportfiske & Fritidsartiklar Aktiebolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Wittlock Sportfiske & Fritidsartiklar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Wittlock Sportfiske & Fritidsartiklar Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kungsg. 33, 302 27, Halmstad. Vi ni istället prata med Wittlock Sportfiske & Fritidsartiklar Aktiebolag så kan ni göra det på 035-212191.

Bolaget skall bedriva handel med sportfiske- och fritidsartiklar, idka kursverksamhet inom sportfiske och fritid ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Jönsson, Mats Ove Roger som är född 1955 och har titeln VD, Jönsson, Mats Ove Roger som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Pahlett Lundberg, Lars Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Erik Leonard som är född 1928 och har titeln Suppleant, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Wittlock Sportfiske & Fritidsartiklar Aktiebolag har 556378-8354 som sitt organisationsnummer.