E-Konsult Wiktorén Aktiebolag

Hallands län

Information

E-Konsult Wiktorén Aktiebolag är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som E-Konsult Wiktorén Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

E-Konsult Wiktorén Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

E-Konsult Wiktorén Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1989-12-18. Men sedan 1991-01-01 så har E-Konsult Wiktorén Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Smultronv. 4, 302 41, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på E-Konsult Wiktorén Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-3017095.

Halmstad arbetar för att företag som E-Konsult Wiktorén Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för E-Konsult Wiktorén Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva konsultation och entreprenad inom byggbranschen, handel med byggmaterial, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för E-Konsult Wiktorén Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Wiktorén, Ann Margreth Viola -Wiktorén, Erik William.

Det finns idag lite personer som är kopplade till E-Konsult Wiktorén Aktiebolag och det är följande personer, Wiktorén, Ann Margreth Viola som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiktorén, Erik William som är född 1940 och har titeln Suppleant, Ejnarsson, Jan Åke Mikael som är född 1964 och har titeln Revisor, Nissastadens Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för E-Konsult Wiktorén Aktiebolag är 556381-2840.