Brandts Consulting AB

Hallands län

Information

Brandts Consulting AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Brandts Consulting AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Brandts Consulting AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Brandts Consulting AB har haft sedan 1994-01-01. Brandts Consulting AB har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Brandts Consulting AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Veingev. 55 B, 312 92, Laholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0430-18470.

Halmstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Brandts Consulting AB Privat, ej börsnoterat.

Brandts Consulting AB har idag 556382-5099 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Brandts Consulting AB

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom köttbranschen, äga och förvalta lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

I Brandts Consulting AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brandt, Hans-Olov som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandt, Anneli Eva Birgitta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Andersson, Per-Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Bergström, Ingrid Ulrika som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .