GRANSKA Svenska AB

Hallands län

Information

GRANSKA Svenska AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där GRANSKA Svenska AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. GRANSKA Svenska AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. GRANSKA Svenska AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till GRANSKA Svenska AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Västra v. 35E, 302 65, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-175435.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är GRANSKA Svenska AB Privat, ej börsnoterat.

GRANSKA Svenska AB har idag 556384-4579 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för GRANSKA Svenska AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet inom försäkringsbranschen rörande: - kvalitetssystem - försäkringssystem och upphandlingar , samt därmed förenlig verksamhet.

I GRANSKA Svenska AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hultén, John Larry Tyronne som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultén, Anna-Karin Elisabeth som är född 1962 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Birgitta Ann-Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, BiJako Revision AB som är född och har titeln Revisor, .