B-G Perssons Förvaltnings AB

Hallands län

Information

B-G Perssons Förvaltnings AB är ett företag som finns i Halmstad. I B-G Perssons Förvaltnings AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Bengt Gunnar Sigvard som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Helga Ragnhild som är född 1909 och har titeln Suppleant, Thuresson, Thure Digby som är född 1943 och har titeln Revisor, Johansson, Mats Ingemar som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, MiJ Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med B-G Perssons Förvaltnings AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå B-G Perssons Förvaltnings AB på telefon 035-34128.

Bolaget skall bedriva styckning av fläskben, handel med värdepapper och annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är B-G Perssons Förvaltnings AB av bolagstypen Aktiebolag.

B-G Perssons Förvaltnings AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

B-G Perssons Förvaltnings AB innehar ej F-skattsedel och B-G Perssons Förvaltnings AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för B-G Perssons Förvaltnings AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

B-G Perssons Förvaltnings AB har 556385-1905 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.