Fastighetsbolaget Facksam Aktiebolag

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter Fastighetsbolaget Facksam Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Fastighetsbolaget Facksam Aktiebolag i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1990-03-19 så har Fastighetsbolaget Facksam Aktiebolag varit registrerat. Idag är Fastighetsbolaget Facksam Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Fastighetsbolaget Facksam Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Fastighetsbolaget Facksam Aktiebolag så kan ni göra det på 035-174100.

Bolaget skall driva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Persson, Karl-Erik Lennart som är född 1944 och har titeln VD, Persson, Karl-Erik Lennart som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Jesper Boris Urban som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Anders Bertil som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Stig Erik Erling som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Mann, Elsie Irene Birgitta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamotOttosson, Inga Lena som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Kroon, Lars-Uno som är född 1960 och har titeln Suppleant, Rosell, Kerstin Jenny-Ann som är född 1955 och har titeln SuppleantSvensson, Lars Eje Michael som är född 1958 och har titeln SuppleantÖstvall, Gunnel Alice Inga-Maj som är född 1947 och har titeln RevisorAndersson, Per-Olof som är född 1952 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Fastighetsbolaget Facksam Aktiebolag har 556385-5518 som sitt organisationsnummer.