Fridolfs Krog Aktiebolag

Hallands län

Information

556386-1094 är organisationsnummer för bolaget Fridolfs Krog Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fridolfs Krog Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Fridolfs Krog Aktiebolag finns i.

Fridolfs Krog Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-02-16 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fridolfs Krog Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Fridolfs Krog Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fridolfs Krog Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Fridolfs Krog Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-211666 eller genom brev på följande adress:
Brog. 26, 302 43, Halmstad

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, mäss- och nöjesarrangemang, handel med restaurangprodukter, agenturverksamhet med alkoholhaltiga drycker, handel med konfektion och reklamprodukter, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fridolfs Krog Aktiebolag och det är Broberg, Bo som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson Jönne, Jarl Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Krook, Ulf Roger Konrad som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Spolén, Pär Johan Nicklas som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,