Allied Trading Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva import och export, samt handel med livs- medel och restaurangtillbehör, driva restaurang och kiosk, äga och förvalta aktieandelar och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Allied Trading Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Allied Trading Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1990-02-21 så skapades Allied Trading Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Allied Trading Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Allied Trading Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556387-8809 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är Allied Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Allied Trading Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-125035 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Allied Trading Aktiebolag är Kozla, Hajnalka som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kozla, Csaba Jozsef som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Kozla, Rudolf Stefan som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor, .