Jörgen Spetz Mark och Fastigheter Aktiebolag

Hallands län

Information

Jörgen Spetz Mark och Fastigheter Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Jörgen Spetz Mark och Fastigheter Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jörgen Spetz Mark och Fastigheter Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Jörgen Spetz Mark och Fastigheter Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Jörgen Spetz Mark och Fastigheter Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Jörgen Spetz Mark och Fastigheter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Karl XI:s v. 13, 302 36, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-158100.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Jörgen Spetz Mark och Fastigheter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Jörgen Spetz Mark och Fastigheter Aktiebolag har idag 556388-8998 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Jörgen Spetz Mark och Fastigheter Aktiebolag

Bolaget skall bedriva köp och försäljning samt förmedling av mark, fastigheter, aktier och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Jörgen Spetz Mark och Fastigheter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Spetz, Nils Jörgen som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Spetz, Jörgen Mikael som är född 1972 och har titeln Suppleant, Carlsson, Anneli Karin Sofia som är född 1971 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .