Akustikservice i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva handel och montering av akustikmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Akustikservice i Halmstad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Akustikservice i Halmstad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1990-03-13 så skapades Akustikservice i Halmstad Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Akustikservice i Halmstad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Akustikservice i Halmstad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556388-9418 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är Akustikservice i Halmstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Akustikservice i Halmstad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-221070 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Roland Lars Erik -Kardell, Jan Bjarne Christian -Nilsson, Anders Lennart

Följande personer är på något sätt aktiva inom Akustikservice i Halmstad Aktiebolag är Johansson, Roland Lars Erik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kardell, Jan Bjarne Christian som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anders Lennart som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Reneé Ingegerd som är född 1954 och har titeln Suppleant, Bruzell, Anna Michaela som är född 1960 och har titeln Revisor, emreko AB som är född och har titeln Revisor.