Tylösand Motor Aktiebolag

Hallands län

Information

Tylösand Motor Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Tylösand Motor Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tylösand Motor Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Tylösand Motor Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1990-03-07. Men sedan 1990-01-01 så har Tylösand Motor Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kvarndalsv. 4, 302 41, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tylösand Motor Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-210270.

Halmstad arbetar för att bolag som Tylösand Motor Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tylösand Motor Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva service av motorfordon och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tylösand Motor Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tylösand Motor Aktiebolag och det är följande personer, Persson, Rolf Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Usemann, Bengt Martin som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Margareta som är född 1969 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tylösand Motor Aktiebolag är 556388-9723.