Thukydides AB

Hallands län

Information

Thukydides AB är en verksamhet som finns i Halmstad. I Thukydides AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Bertil Vilhelm Alexander som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmström, Pehr-Lennart som är född 1941 och har titeln Suppleant, Zackrisson, Anna Maria Pernilla som är född 1968 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Thukydides AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Thukydides AB på telefon .

Bolaget skall direkt eller indirekt, genom hel-eller delägda bolag, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Thukydides AB av bolagstypen Aktiebolag.

Thukydides AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Thukydides AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-12-30 och Thukydides AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-01-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Thukydides AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Thukydides AB har 556389-5274 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.