Kuskatorpet Entreprenad & Lantbruk Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Kuskatorpet Entreprenad & Lantbruk Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Kuskatorpet Entreprenad & Lantbruk Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kuskatorpet Entreprenad & Lantbruk Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kuskatorpet Entreprenad & Lantbruk Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-03-19. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kuskatorpet Entreprenad & Lantbruk Aktiebolag ska trivas.

Kuskatorpet Entreprenad & Lantbruk Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva gräv- och schaktmaskinentreprenad och lantbruk, köp, försäljning, uthyrning och förvaltning av fastigheter, köp, försäljning och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kuskatorpet Entreprenad & Lantbruk Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Kuskatorpet Entreprenad & Lantbruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Kuskatorpet Entreprenad & Lantbruk Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-220211.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Gunnel Mona Vivi-Ann -Nilsson, Kurt Arne Ingemar -Nilsson, Kurt Ola Niclas -Nilsson, Per Arne Patrik -Simonsson, Ann Maria Kristina.

De som är på något sätt har med Kuskatorpet Entreprenad & Lantbruk Aktiebolag är Nilsson, Gunnel Mona Vivi-Ann som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Kurt Arne Ingemar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kurt Ola Niclas som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per Arne Patrik som är född 1970 och har titeln Suppleant, Simonsson, Ann Maria Kristina som är född 1978 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorHamilton, Claes Henning Richard som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Kuskatorpet Entreprenad & Lantbruk Aktiebolag har 556389-5704 som sitt organisationsnummer.