Elprojektering Bosse Jihem Aktiebolag

Hallands län

Information

Elprojektering Bosse Jihem Aktiebolag är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Elprojektering Bosse Jihem Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Elprojektering Bosse Jihem Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Elprojektering Bosse Jihem Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1990-03-12. Men sedan 1990-01-01 så har Elprojektering Bosse Jihem Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Lyckåkersg. 6, 302 37, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Elprojektering Bosse Jihem Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-126425.

Halmstad arbetar för att företag som Elprojektering Bosse Jihem Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Elprojektering Bosse Jihem Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall idka elprojektering samt därmed jämförlig verksamhet.

Firmatecknare för Elprojektering Bosse Jihem Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Elprojektering Bosse Jihem Aktiebolag och det är följande personer, Jihem, Bo Magni som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Jihem, Lena Elisabeth som är född 1950 och har titeln Suppleant, Carlsson, Anneli Karin Sofia som är född 1971 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Elprojektering Bosse Jihem Aktiebolag är 556389-5746.