VVS-Installationer Bo Strömberg Aktiebolag (Rörfirman Vvs Installationer)

Hallands län

Information

VVS-Installationer Bo Strömberg Aktiebolag (Rörfirman Vvs Installationer) är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som VVS-Installationer Bo Strömberg Aktiebolag (Rörfirman Vvs Installationer) finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

VVS-Installationer Bo Strömberg Aktiebolag (Rörfirman Vvs Installationer) är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

VVS-Installationer Bo Strömberg Aktiebolag (Rörfirman Vvs Installationer) som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1990-04-09. Men sedan 1990-01-01 så har VVS-Installationer Bo Strömberg Aktiebolag (Rörfirman Vvs Installationer) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Palettgränd 10, 302 71, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på VVS-Installationer Bo Strömberg Aktiebolag (Rörfirman Vvs Installationer) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-37217.

Halmstad arbetar för att verksamheter som VVS-Installationer Bo Strömberg Aktiebolag (Rörfirman Vvs Installationer) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för VVS-Installationer Bo Strömberg Aktiebolag (Rörfirman Vvs Installationer). Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva vvs-installationer samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för VVS-Installationer Bo Strömberg Aktiebolag (Rörfirman Vvs Installationer) är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till VVS-Installationer Bo Strömberg Aktiebolag (Rörfirman Vvs Installationer) och det är följande personer, Strömberg, Bo Olof Kenneth som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Torsson, Bo Teddy Fredrik som är född 1976 och har titeln Suppleant, Carlsson, Anneli Karin Sofia som är född 1971 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för VVS-Installationer Bo Strömberg Aktiebolag (Rörfirman Vvs Installationer) är 556392-9560.