Aktiebolag Sydgallringar

Hallands län

Information

Aktiebolag Sydgallringar är ett bolag som finns i Halmstad. I Aktiebolag Sydgallringar finns det lite olika personer som är förknippade och det är Henriksson, Hans Ragnar Torgny som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Henriksson, Karl Axel som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Leif Sven Inge som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ejnarsson, Jan Åke Mikael som är född 1964 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolag Sydgallringar så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolag Sydgallringar på telefon 035-64014.

Bolaget skall bedriva skogsentreprenad och handel med virke, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolag Sydgallringar av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolag Sydgallringar är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aktiebolag Sydgallringar innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolag Sydgallringar är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolag Sydgallringar så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Henriksson, Hans Ragnar Torgny -Henriksson, Karl Axel -Henriksson, Leif Sven Inge

Aktiebolag Sydgallringar har 556393-9692 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.