HALMSTAD FINMEKANIK Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av verktygsmaskiner för verkstadsindustrin jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HALMSTAD FINMEKANIK Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är HALMSTAD FINMEKANIK Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1990-05-29 så skapades HALMSTAD FINMEKANIK Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel HALMSTAD FINMEKANIK Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

HALMSTAD FINMEKANIK Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556395-3644 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är HALMSTAD FINMEKANIK Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med HALMSTAD FINMEKANIK Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-158495 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom HALMSTAD FINMEKANIK Aktiebolag är Sjöberg, Karl Erik Magnus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Eva Christina som är född 1969 och har titeln Suppleant, Wennerholm, Yvonne Hertha Linnéa som är född 1949 och har titeln Revisor, Ahlström, Gunnar Magnus Henrik som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .