PL Trading International Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns PL Trading International Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. PL Trading International Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

PL Trading International Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556397-7007.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 035-181990 alternativt besöka eller skicka post till PL Trading International Aktiebolag på följande adress Storg. 28, 302 43, Halmstad.

PL Trading International Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I PL Trading International Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Leuhusen, Peter Stig Gustav som är född 1963 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva import, export och distribution av sportartiklar, gym- och gruppträningsverksamhet samt handel med fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.