Halmstad Intressenter Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Halmstad Intressenter Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Halmstad Intressenter Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Halmstad Intressenter Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Halmstad Intressenter Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-06-18. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Halmstad Intressenter Aktiebolag ska trivas.

Halmstad Intressenter Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva mäklarverksamhet avseende företags-och fastighetsöverlåtelse och därmed sammanhängande tjänster och produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Halmstad Intressenter Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-06-25.

Idag är Halmstad Intressenter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Halmstad Intressenter Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3730080.

Firman tecknas var för sig av -Svensson, Ingrid Kristina -Svensson, Jan-Olof.

De som är på något sätt har med Halmstad Intressenter Aktiebolag är Svensson, Jan-Olof som är född 1960 och har titeln VD, Svensson, Jan-Olof som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Ingrid Kristina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Andersson, Per-Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Halmstad Intressenter Aktiebolag har 556399-1172 som sitt organisationsnummer.