Gitec Aktiebolag

Hallands län

Information

556401-9197 är organisationsnummer för verksamheten Gitec Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gitec Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Gitec Aktiebolag finns i.

Gitec Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-07-27 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gitec Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Gitec Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gitec Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson, Jens Thomas -Larsson, Kjell Ingvar

Vill ni komma i kontakt med Gitec Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-123350 eller genom brev på följande adress:
Slottsmöllan Ingång S , 302 31, Halmstad

Bolaget skall bedriva försäljning av presentartiklar samt konsultverksamhet med inriktning på ledningsfrågor och strategifrågor samt även idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gitec Aktiebolag och det är Larsson, Jens Thomas som är född 1966 och har titeln VD, Larsson, Jens Thomas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Kjell Ingvar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Christoffersen, Anna Camilla som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Marie Elisabeth som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Thuresson, Thure Digby som är född 1943 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,