Ove Falk Maskinservice Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning, service och reparationer av samt handel med specialmaskiner inom industrin samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ove Falk Maskinservice Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Ove Falk Maskinservice Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1990-08-09 så skapades Ove Falk Maskinservice Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Ove Falk Maskinservice Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ove Falk Maskinservice Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556402-2951 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Ove Falk Maskinservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Ove Falk Maskinservice Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 010-2463625 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ove Falk Maskinservice Aktiebolag är Falk, Erik Ove Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk, Anneli Regina som är född 1970 och har titeln Suppleant, Johansson, Mats Ingemar som är född 1958 och har titeln Revisor, Thuresson, Thure Digby som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, MiJ Revision AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.