ARJO HOLDING AKTIEBOLAG

Hallands län

Information

ARJO HOLDING AKTIEBOLAG hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där ARJO HOLDING AKTIEBOLAG finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. ARJO HOLDING AKTIEBOLAG tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. ARJO HOLDING AKTIEBOLAG har funnits sedan .

Vill ni skicka post till ARJO HOLDING AKTIEBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är ARJO HOLDING AKTIEBOLAG Privat, ej börsnoterat.

ARJO HOLDING AKTIEBOLAG har idag 556402-6663 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för ARJO HOLDING AKTIEBOLAG

Bolaget skall äga och förvalta aktier och annan lös egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I ARJO HOLDING AKTIEBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hjalmarsson, Hans Peter som är född 1959 och har titeln Likvidator, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Rippe, Carl Johan som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .