Prius Portar Aktiebolag

Hallands län

Information

Prius Portar Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Prius Portar Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Prius Portar Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Prius Portar Aktiebolag har haft sedan 2000-09-01. Prius Portar Aktiebolag har funnits sedan och 2000-09-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Prius Portar Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Göteborgsv. 66, 310 44, Getinge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-54950.

Halmstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Prius Portar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Prius Portar Aktiebolag har idag 556402-8966 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Prius Portar Aktiebolag

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, import, försäljning och service av portar, lastbryggor och vädertätningar samt därmed förenlig verksamhet.

I Prius Portar Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ginstmark, Kjell Georg som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ginstmark, Sven Georg som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Ginstmark, Gun Anita Ingegärd som är född 1946 och har titeln Suppleant, Thuresson, Thure Digby som är född 1943 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .