Anjostål Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse, handel med och förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Anjostål Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Anjostål Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1990-09-12 så skapades Anjostål Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Anjostål Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Anjostål Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556403-5342 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Anjostål Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Anjostål Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-104300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Anjostål Aktiebolag är Svensson, Göran Gustav som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Boman, Mats Erik Göran som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Falkenström, Eva Annette Eugenie som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Hägglund, Ann-Christin som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .