BosAnk Fastighetsförvaltning Aktiebolag

Hallands län

Information

556404-6935 är organisationsnummer för bolaget BosAnk Fastighetsförvaltning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BosAnk Fastighetsförvaltning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som BosAnk Fastighetsförvaltning Aktiebolag finns i.

BosAnk Fastighetsförvaltning Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-09-13 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-07-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för BosAnk Fastighetsförvaltning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-07-17.

BosAnk Fastighetsförvaltning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BosAnk Fastighetsförvaltning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Svensson, Karl Kristian

Vill ni komma i kontakt med BosAnk Fastighetsförvaltning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-7101011 eller genom brev på följande adress:
Eurostop, 302 60, Halmstad

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt äga, förvalta och avyttra bostadsrättslägenheter, ägarlägenheter samt diverse fastigheter utomlands, bedriva jordbruk och skogsbruk, bedriva handel med värdepapper, bedriva konsultverksamhet inom finansierings- och investeringsstrategi samt konsultverksamhet inom media och kommunikation med bland annat design, programmering, samt annonsförsäljning som ändamål, men även konsultverksamhet inom översättning samt underhåll och drift av internetportaler. Bedriva import-, export- samt tradingverksamhet avseende förbrukningsartiklar och livsmedel såsom jordbruksprodukter, textilier, diverse klädesplagg, dryck, hälsokost och hårvårdsprodukter samt förädlade och icke förädlade industri- och konsumentvaror såsom golvprodukter, byggmaterial såsom virke, kakel och takpannor, vindkraftverk och tillhörande komponenter och cyklar. Bedriva verksamhet inom direktförsäljning, bland annat av livsmedel och förbrukningsvaror, företrädesvis genom dörrförsäljning men även försäljning per telefon samt genom internet. Bedriva förvaltning och handel av internetdomäner samt äga och förvalta internetportaler. Bedriva telemarketingverksamhet, transportverksamhet. Bedriva verksamhet inom arrangemang av konferenser, frisörverksamhet, restaurang- och cateringverksamhet, verksamhet inom hushållsnära tjänster. Äga och förvalta fast och lös egendom och att företrädesvis inom ovan nämda branscher, bedriva handel med värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BosAnk Fastighetsförvaltning Aktiebolag och det är Svensson, Karl Kristian som är född 1981 och har titeln Extern firmatecknare, Svensson, Bo Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Annika Beatrice som är född 1960 och har titeln Suppleant, Andersson, Per-Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,