HIMAB, Hans Isacson Marketing Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och HIMAB, Hans Isacson Marketing Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och HIMAB, Hans Isacson Marketing Aktiebolag är ett av dem. Statusen för HIMAB, Hans Isacson Marketing Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

HIMAB, Hans Isacson Marketing Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-10-24. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som HIMAB, Hans Isacson Marketing Aktiebolag ska trivas.

I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva agenturförsäljning av distributions- lösningar för livsmedelsindustrien samt konsultativa uppdrag inom utbildningssektorn ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HIMAB, Hans Isacson Marketing Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är HIMAB, Hans Isacson Marketing Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med HIMAB, Hans Isacson Marketing Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-36447.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med HIMAB, Hans Isacson Marketing Aktiebolag är Isacson, Hans Christer som är född 1940 och har titeln Likvidator, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Herne, Per Hans Åke som är född 1945 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

HIMAB, Hans Isacson Marketing Aktiebolag har 556406-2130 som sitt organisationsnummer.