Wedalco Aktiebolag

Hallands län

Information

556407-9555 är organisationsnummer för verksamheten Wedalco Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wedalco Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Wedalco Aktiebolag finns i.

Wedalco Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-11-29 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wedalco Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Wedalco Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wedalco Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Hallberg, Jarl Anders -Hallberg, Sune Per Olov Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Wedalco Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-218550 eller genom brev på följande adress:
Stålverksg. 1, 302 45, Halmstad

Bolaget skall tillverka och försälja maskiner och maskindelar för mekanisk bearbetning samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wedalco Aktiebolag och det är Nilsson, Sten Anders som är född 1959 och har titeln Extern VD, Hallberg, Jarl Anders som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallberg, Sune Per Olov som är född 1955 och har titeln Suppleant, Forslund, Rolf Lars Olof som är född 1953 och har titeln Revisor, Andersson, Lars-Gunnar Axel som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor