Lynga Schakt Aktiebolag

Hallands län

Information

Lynga Schakt Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Lynga Schakt Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lynga Schakt Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Lynga Schakt Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lynga Schakt Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lynga Schakt Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Oxelg. 5, 310 41, Gullbrandstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-53712.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lynga Schakt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lynga Schakt Aktiebolag har idag 556408-0967 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Bengtsson, Gert Erik -Bengtsson, Lis-Britt är den som för stunden ansvarar för Lynga Schakt Aktiebolag

Bolaget skall bedriva entreprenad- och anläggningsarbeten.

I Lynga Schakt Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Gert Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Lis-Britt som är född 1949 och har titeln Suppleant, Sjöö Ekström, Eva Ann-Mari som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .