Nyhemsgrillen i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Nyhemsgrillen i Halmstad Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Nyhemsgrillen i Halmstad Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nyhemsgrillen i Halmstad Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Nyhemsgrillen i Halmstad Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Nyhemsgrillen i Halmstad Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Nyhemsgrillen i Halmstad Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Föreningsg. 5, 302 49, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-210249.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Nyhemsgrillen i Halmstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Nyhemsgrillen i Halmstad Aktiebolag har idag 556410-0294 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Nyhemsgrillen i Halmstad Aktiebolag

Bolaget skall bedriva gatuköksförsäljning samt därmed förenlig verksamhet.

I Nyhemsgrillen i Halmstad Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andreasson, Vera Berit Anita som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Bengt Anders som är född 1952 och har titeln Suppleant, Carlsson, Anneli Karin Sofia som är född 1971 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .