Kvalitetsfrakt i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Kvalitetsfrakt i Halmstad Aktiebolag är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Kvalitetsfrakt i Halmstad Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kvalitetsfrakt i Halmstad Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1990-11-14. Men sedan 1991-01-01 så har Kvalitetsfrakt i Halmstad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till KRUTKÄLLAREVÄGEN 17, 302 72, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kvalitetsfrakt i Halmstad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-34696.

Halmstad arbetar för att företag som Kvalitetsfrakt i Halmstad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kvalitetsfrakt i Halmstad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, handel med fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kvalitetsfrakt i Halmstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn Firman tecknas två i förening av -externa firmatecknarna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kvalitetsfrakt i Halmstad Aktiebolag och det är följande personer, Kull, Anna Margareta som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Mild, Catrine Eva Maria som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Sandström, Anne Maria som är född 1976 och har titeln Extern firmatecknare, Malmborg, Leif Gustaf som är född 1943 och har titeln Likvidator, Hägglund, Alf Jörgen som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionskonsulterna J Hägglund AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Kvalitetsfrakt i Halmstad Aktiebolag är 556411-0541.