Westcoast Racing Aktiebolag

Hallands län

Information

Westcoast Racing Aktiebolag är ett företag som finns i Halmstad. I Westcoast Racing Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jönsson Wigroth, Dick Lennart som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Ulf Runo som är född 1951 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Westcoast Racing Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Westcoast Racing Aktiebolag på telefon 035-130593.

Bolaget skall driva import, reparation och renovering av fordon, samt konsulting inom racingbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Westcoast Racing Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Westcoast Racing Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Westcoast Racing Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Westcoast Racing Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Westcoast Racing Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Westcoast Racing Aktiebolag har 556412-8014 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.