Boarps Gård Aktiebolag

Hallands län

Information

556413-4152 är organisationsnummer för bolaget Boarps Gård Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Boarps Gård Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Boarps Gård Aktiebolag finns i.

Boarps Gård Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-12-04 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Boarps Gård Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Boarps Gård Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Boarps Gård Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Boarps Gård Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-43004 eller genom brev på följande adress:
Boarp Ekåsen, 310 31, Eldsberga

Bolaget skall bedriva lantbruk och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Boarps Gård Aktiebolag och det är Karlsson, Per Erik som är född 1966 och har titeln VD, Karlsson, Per Erik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Åsa Anna Karin som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kähler, William som är född 1954 och har titeln Suppleant, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor