Wicke Wickström Aktiebolag

Hallands län

Information

Wicke Wickström Aktiebolag är ett företag som finns i Halmstad. I Wicke Wickström Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wickström, Wicke Claes Gunnar som är född 1948 och har titeln VD, Wickström, Wicke Claes Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Wickström, Gudrun Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Wicke Wickström Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Wicke Wickström Aktiebolag på telefon 035-130100.

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom teknik, försäljning av tekniska anläggningar, tekniska och maskinella konstruktioner inom branscherna båt, fastighet och förpackningsindustri samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Wicke Wickström Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Wicke Wickström Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Wicke Wickström Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Wicke Wickström Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wicke Wickström Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Wicke Wickström Aktiebolag har 556414-9762 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.