Nomaco AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Nomaco AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Nomaco AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Nomaco AB är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556415-4952.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 035-152670 alternativt besöka eller skicka post till Nomaco AB på följande adress Industriv. 1, 302 41, Halmstad.

Nomaco AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Nomaco AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , Mouritsen, Jörgen som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , Ohlson, Karin Christina Helgesd som är född 1945 och har titeln Suppleant , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva köp, försäljning uthyrning och agenturverksamhet med elbilar och tillbehör och därmed förenlig verksamhet.