Försäkringsmäklarna Väst Leif Emilsson AB

Hallands län

Information

556415-5009 är organisationsnummer för företaget Försäkringsmäklarna Väst Leif Emilsson AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Försäkringsmäklarna Väst Leif Emilsson AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Försäkringsmäklarna Väst Leif Emilsson AB finns i.

Försäkringsmäklarna Väst Leif Emilsson AB har varit registrerat sedan 1991-01-31 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Försäkringsmäklarna Väst Leif Emilsson AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Försäkringsmäklarna Väst Leif Emilsson AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Försäkringsmäklarna Väst Leif Emilsson AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Försäkringsmäklarna Väst Leif Emilsson AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Hantverksg. 1, 302 42, Halmstad

Bolaget skall bedriva försäkringsmäkleri med både person- och sakförsäkringar, förmedla finansiella tjänster, erbjuda konsulttjänster inom försäkring, anordna kurser samt i övrigt ägna sig åt tjänster förenliga med ovannämnda verksamhet. Bolaget skall bedriva handel med rå- och stapelvaror samt idka härmed förenlig verksamhet. Bolaget skall bedriva leasingverksamhet med bilar och båtar samt handel med värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Försäkringsmäklarna Väst Leif Emilsson AB och det är Emilsson, Leif Ingvar som är född 1947 och har titeln VD, Emilsson, Leif Ingvar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlandsson, Anette Alice Viola som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Emilsson, Ing-Britt Yvonne som är född 1951 och har titeln Suppleant, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor