R.J. Travträning Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva travträning och tävlingsverksamhet inom travsporten och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för R.J. Travträning Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är R.J. Travträning Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1991-01-30 så skapades R.J. Travträning Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556415-6635 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är R.J. Travträning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med R.J. Travträning Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0345-20425 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jönsson, Inga Birgitta

Följande personer är på något sätt aktiva inom R.J. Travträning Aktiebolag är Lindeberg, Nils Anders Boris som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Uddo Roger som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljung, Claes-Lennart Svante som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Inga Birgitta som är född 1939 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Tommy Lars Gunnar som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.