Halmstad Frukt och Grönt Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall idka parti och grossisthandel med frukt, grönsaker, rotfrukter och blommor samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Halmstad Frukt och Grönt Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Halmstad Frukt och Grönt Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1991-01-09 så skapades Halmstad Frukt och Grönt Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Halmstad Frukt och Grönt Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Halmstad Frukt och Grönt Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556415-9712 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är Halmstad Frukt och Grönt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Halmstad Frukt och Grönt Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-186875 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Millbourn, Mats Erik Sune i förening med -Bengtsson, Stig Kenneth Gustaf -Johansson, Pia Anette Kristin -Sjögren, Franz Barry Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Halmstad Frukt och Grönt Aktiebolag är Bengtsson, Stig Kenneth Gustaf som är född 1949 och har titeln VD, Bengtsson, Stig Kenneth Gustaf som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Millbourn, Mats Erik Sune som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Pia Anette Kristin som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren, Franz Barry som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Ragnarsson, Åsa Marie som är född 1967 och har titeln RevisorLR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .