Ravensberg Consulting AB

Hallands län

Information

Bolaget skall idka handel med industri- och VVS-produkter och konsultverksamhet inom byggnadsindustrin och bedriva fastighetsförvaltning samt handel med aktier och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ravensberg Consulting AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Ravensberg Consulting AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1991-01-03 så skapades Ravensberg Consulting AB och företaget är har F-skattsedel Ravensberg Consulting AB har haft det sedan 1999-01-01.

Ravensberg Consulting AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556416-4209 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är Ravensberg Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Ravensberg Consulting AB så går det att nå dem via telefon på 035-59065 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ravensberg Consulting AB är Ravensberg, Pieter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ravensberg, Jacob som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Herne, Bo Jonas Mats som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .