Ögonmottagningen Broddesonsgatan 12 Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Ögonmottagningen Broddesonsgatan 12 Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Ögonmottagningen Broddesonsgatan 12 Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ögonmottagningen Broddesonsgatan 12 Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ögonmottagningen Broddesonsgatan 12 Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-01-18. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Ögonmottagningen Broddesonsgatan 12 Aktiebolag ska trivas.

Ögonmottagningen Broddesonsgatan 12 Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva symfrämjande åtgärder och optisk forskning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ögonmottagningen Broddesonsgatan 12 Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Ögonmottagningen Broddesonsgatan 12 Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Ögonmottagningen Broddesonsgatan 12 Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-216112.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ögonmottagningen Broddesonsgatan 12 Aktiebolag är Rasmussen, Bjarne som är född och har titeln VD,Bosatt i land utanför EES, Rasmussen, Bjarne som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Rasmussen, Ewa som är född 1947 och har titeln Suppleant, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Ögonmottagningen Broddesonsgatan 12 Aktiebolag har 556416-9661 som sitt organisationsnummer.